Golfbilar Club Car

Nya golfbilen Tempo

För sextio år sedan gjorde Club Cars golfbilar entré på de amerikanska golfbanorna.
Där är de idag en nästa lika stor självklarhet som golfspelarna själva.

Den svenska premiären skedde 30 år senare. Det var i slutet på åttiotalet som den första golfbilen från Club Car och Epton Trading började rulla på Ullna golfbana. Sedan dess har mycket hänt. I dag finns Club Car som ett uppskattat och efterfrågat attribut på över hälften av landets alla golfbanor. Välkommen att botanisera i vårt golfprogram.
Club Car Tempo, det senaste tillskottet till Club Car familjen av fordon kom 2018.

Våra Club Car golfbilar levereras alltid besiktade och registrerade. De är CE-märkta och uppfyller samtliga krav för att framföras på Sverige golfbanor.

Visage - GPS med extra allt!

Din Club Car Tempo med GPS från Visage ger dig många intressanta och roliga funktioner som gör din golfupplevelse ännu bättre.

”Visage ger dig kontroll över dina golfbilar. Spelaren får en större upplevelse och du kan öka dina intäkter.”

GPS:n ger dig många möjligheter. Car Control ger dig full kontroll på bilen och dess funktioner. Med denna kan du styra var bilen får köra, till vilken hastighet och om du vill låsa bilarna helt finns ”Total-lockdown” som stänger av och låser bilen. Med Car Tracking kan du få reda på var bilen befinner sig, bilens körhistorik och mycket annat. Golf Experience ger spelaren avstånd, längder och banguide. Du har givetvis möjlighet att lägga reklam och erbjudanden från sponsorer, restaurangen eller klubben.
Kontakta oss på Epton Trading så berättar vi mer!

Våra golfbilar är utrustade med IQ System vilket innebär:

  • Ställbar hastighet 14-30 km/h
  • Motorbroms med generator, bättre styrka i uppförsbackar och dessutom längre körkapacitet (garanterat 72 hål).